Προσφορά ENGINE DOKTOR Μεγαλύτερη προβολή

ENGINE DOKTOR ενισχυτικό λαδιού 444ml.

00623

Νέο προϊόν

Ενισχυτικό λαδιού για όλους τους τύπους οχημάτων.

Περισσότερες λεπτομέρειες

7,00 €

-10%

7,78 €

Άλλες πληροφορίες

Το ENGINE DOKTOR είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους τύπους κινητήρων : νέους και παλιούς , βενζίνης και πετρελαίου , όπως επίσης και σε κινητήρες που χρησιμοποιούν υγραέριο ή φυσικό αέριο. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε κινητήρες με υπέρ-τροφοδότηση (turbo). Αναμυγνίεται με όλα τα είδη ορυκτέλαιων , ημι-συνθετικών και συνθετικών λαδιών . Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε διαφορικά και κιβώτια ταχυτήτων ακόμα και σε σύγχρονα κιβώτια ταχυτήτων που απαιτούν βαλβολίνη με προδιαγραφή GL-5 .
Προτείνεται ειδικά για κινητήρες βαρεών καθηκόντων ή για δουλειά σε ακραίες συνθήκες(αστική κίνηση ή υπερφορτωμένα φορτηγά).
Είναι αποτελεσματικό και αυξάνει την απόδοση του κινητήρα.Μειώνει την κατανάλωση καυσίμου και συνεπώς μειώνει τις αναθυμιάσεις. 
Σφίγγει τα έμβολα,που αυξάνουν τη συμπίεση και την πίεση του λαδιού.Επαναφέρει τη δύναμη και την επιτάχυνση σε παλιούς κινητήρες και αποτελεί προστασία για τους καινούριους.Χάρη στις λιπαντικές του ιδιότητες , μειώνει σημαντικά τις τριβές και παρατείνει την περίοδο της ζωής του κινητήρα.